Gratis 30 minuten Inner Guide Coaching gesprek


Gratis 30 minuten Inner Guide Coaching gesprek

Ben jij er klaar voor om vanaf nu je leven te gaan inrichten naar wie jij bént en wat jij nu eigenlijk wilt?

Zit je voor je gevoel nu ‘vast’ en heb je even geen overzicht meer? En voel en weet je dat het tijd is om de komende tijd écht stappen te gaan zetten in je eigen persoonlijke ontwikkeling? Maar je weet gewoon niet meer hoe.

Ik kijk dan met je of we een match zijn en help ik je in deze gratis coaching sessie van 30 minuten om weer helderheid en focus te krijgen om de eerste stappen te zetten naar persoonlijke groei en ontwikkeling in jouw leven!


“Annemarie weet mij altijd weer terug te brengen naar de kern als ik weer is verdwaald ben in mijn eigen gedachtes en verhalen. Haar sessies zijn super waardevol en effectief. Ze is een super coach met mega veel kennis en wijsheid waar ik heel veel van heb kunnen leren in een korte tijd. Ook geeft ze je veel tools mee en is altijd oprecht geïnteresseerd hoe het achteraf met je gaat. Ik zou haar omschrijven als een lieve, oprechte, open persoonlijkheid waar je helemaal jezelf mag zijn.”
– Bianca Heusen


Wanneer kom je in aanmerking voor deze sessie?

Als jij:

  • Klaar bent om krachtige stappen te zetten in je leven
  • Er klaar voor bent om weer bij jouw eigen kern uit te komen
  • Helderheid en focus wilt in je situatie nu
  • Wilt weten wat je kunt doen om een meer ontspannen leven te gaan leiden
  • Meer rust en innerlijke rust wilt ervaren in jezelf
  • Je eigen levenspad weer wilt gaan bewandelen
  • Klaar bent om de tools te ontvangen waarmee je de eerste stappen kunt zetten op je eigen persoonlijke reis

“Meteen bij binnenkomst voelde ik al een klik met Annemarie. Ze is een hele lieve vrouw, die weet waar ze over praat. Inmiddels heb ik 2, en mijn man 1 sessie bij haar gevolgd. We zijn beide enthousiast. En hebben het gevoel dat de hypnose ons geholpen heeft. Wij gaan zeker meer sessie bij Annemarie volgen!! Een aanrader dus”
– Rosanne Veldhoen