Healing

Hoe healing jou gaat helpen


In mijn praktijk maak ik ook gebruik van mijn vaardigheden als healer.

De healing energie gaat daar naar toe waar het nodig is voor jou op dat moment. Dit kan zowel lichamelijk zijn maar ook de geestelijke balans, rust en ruimte creëren in je hoofd. Het kan dagen daarna nog doorwerken, en kun je nog momenten ervaren waarin je het gevoel hebt alsnog healing te ontvangen.

Hieronder een korte uitleg wat healing is. 

Healing is het doorgeven van energie om fysieke, emotionele of mentale klachten te verlichten. De nadruk ligt op “doorgeven”. De persoon die de healing uitvoert staat in verbinding met een gids of een team. De energie kan worden overgedragen door middel van de handen van de healer die meestal op de schouders, rug of hoofd worden gelegd van de ontvanger. Ook is het mogelijk om zonder lichamelijk contact, healing in werking te zetten. 

​Deze energie kan vervolgens verlichtend werken op het fysieke, emotionele of mentale vlak. Het resultaat kan direct of enkele dagen later optreden. Het wordt aangeraden om na een behandeling enkele uren rust te nemen en veel te drinken. 

Er zijn drie mogelijkheden voor het geven van een healing. Het belangrijkste hierbij is dat elke vorm van healing alleen succes kan hebben als het wordt uitgevoerd met de intentie “altijd in liefde”. 


3 typen healing

1) Contact healing

2) Absent healing

3) Trance healing


Interesse?

Wil je weten wat een healing sessie voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op en ik kijk samen met jou wat ik voor jou kan betekenen.