Energie Check

Energie Check

Je eigen energie en die van je huis weer opschonen, heb ik gemerkt als kind en door de jaren heen, essentieel is om niet overvoerd te worden door alle prikkels en energieën om ons heen. En elke keer weer terug te gaan naar de basis. Hierin heb ik mij tools eigen gemaakt wat enorm kan bijdragen aan jouw energie management.

Veel mensen, en vooral de wat meer hooggevoelige/hoogsensitieve mens, kunnen hier meer ‘last’ van ervaren. Zo ook kinderen en baby’s, omdat zij nog heel erg open staan voor invloeden van buitenaf.

Hierdoor ontstaan vermoeidheidsklachten, slaapproblemen en vervelende dromen, nervositeit, meer prikkelbaar en/of chagrijnig, boosheid, kort lontje, het gevoel dat je jezelf niet herkent omdat je normaal nooit zo zou reageren op iets, sneller je aangevallen voelen en ook sneller verdrietig. Het activeert en versterkt in ons, onze (hoe wij ze labelen) negatieve emoties, gevoelens en gedachten.

 

Bij baby’s is het vaak lastiger door de ouders te constateren waar het probleem nu ligt. Het kan ook met de ouders zelf te maken hebben. De kinderen zijn vaak de spiegel van de ouders. Zijn je kinderen onrustig, kijk dan ook bij jezelf, zit jij momenteel niet lekker in je vel, heb je stress en ben je wel echt aanwezig thuis, dus niet alleen lichamelijk maar ook met je mind. Het kan ook te maken hebben met bovenstaande energieën die zich in huis bevinden waardoor kinderen of baby’s gewoonweg niet goed slapen.

 

Ik kijk waar het mee te maken heeft en inzicht verschaffen over wat er aan de hand is en waar nodig wat doen aan de energie in huis, dat van de kinderen of van jezelf. Hierdoor keert de rust weer terug.

 

Wil jij zelf leren je energie op te schonen? Laat het mij weten, dan leg ik je uit wat ik daarin voor jou kan betekenen. Workshops in het opschonen van je energie, dat van je kids en je huis, volgen snel!

Neem contact met mij op!

BOEK JOUW SESSIE