Ervaringen

Testimonials

Femke

‘Ik heb een regressie therapie sessie gedaan bij Annemarie. Dit sloot precies aan op wat ik op dat moment nodig had.

Ik zat vast in bepaalde patronen tussen mezelf en m’n ouder(s), waarvan ik los wilde komen. De sessie heeft me terug gebracht naar m’n ‘kleine zelf’, en zo kwam ik tot diepere inzichten over hoe patronen tussen mijn ouder(s) en mij zijn ontwikkeld, wat het met mij en hen deed/doet.

Er kwamen emoties, beelden en gevoelens naar boven, die voor mij verklarend waren. Na de sessie merkte ik al snel verandering bij mezelf, maar ook bij m’n ouder(s). Door de regressie therapie sessie, is er iets in gang gezet, dat mij heeft geholpen in mijn proces om dichter bij me ‘zelf’ te komen en heeft daarnaast ook invloed heeft gehad op mijn ouder(s) en hun proces ..

Het gaf mij een lichter gevoel, alsof er een ‘last’ van mij afviel en ook voelde het bevrijdend voor mij. Alsof ik dingen makkelijker kan loslaten. De sessie was zeer verhelderd en inzichtgevend.’

André

‘Een tijdje terug ben ik bij Annemarie geweest omdat ik een probleem voelde met het spreken in de groep ik vond dat het nooit belangrijk genoeg was wat ik zei en voelde me heel ongemakkelijk als ik toch ging vertellen.

Na een goede intake waarbij Annemarie een veilige ruimte creëerde waarbij ik alles kon vertellen wat nodig was heeft Annemarie mij onder hypnose gebracht, ik had daarbij constant het gevoel dat wanneer ik me niet veilig zou voelen, ik onmiddellijk de sessie kon stoppen.
We zijn mooi tot de kern gekomen. En ik voel dat het nu makkelijker is om binnen een groep te spreken en ik mezelf niet meer hoef op te blazen of klein te houden. 
 
En wanneer ik spreek en er ontstaat een rot gevoel, dat ik dat sneller kan benoemen waardoor het minder ongemakkelijk aanvoelt!

Wat mij betreft een topper Annemarie en de moeite waard!’

Femke S.

‘Met een goed gevoel kijk ik terug op de sessie die ik heb gehad bij Annemarie.
 
Voordat ik bij haar kwam liet ik mijzelf tegen houden in bepaalde stappen in mijn leven.
 
Tijdens de sessie hebben we samen onderzocht door welke overtuigingen dat kwam. Ik kwam er achter dat ik te weinig stappen durf te zetten omdat ik nog belemmert werd door bepaalde overtuigingen uit mijn jeugd.
 
Tijdens het gesprek heeft Annemarie mij geholpen om hierin zelf de juiste positie aan te nemen en daardoor is mijn vertrouwen enorm gegroeid.
 
Na de sessie heb ik gemerkt dat de energie veel meer is gaan stromen en ik nu al zoveel stappen heb gezet om mijn eigen praktijk te starten, echt heel bijzonder.
 
Annemarie ervaar ik als een heel warm en liefdevol persoon, ze gaat oprecht vanuit interesse met je aan het werk. Bijzonder wat zij weet te bereiken. 
 
Liefs Femke!’

Marjon

‘Bij jou voelde ik me in de sessie op mijn gemak.

Je luisterde eerst uitgebreid en daarna gingen we de diepte in.

Je loodste me helder en trefzeker naar momenten in mijn leven die ik nog eens aan mocht kijken en waar energie in balans gebracht mocht worden.

Ik ging daarna veel “zachter” de deur uit, met meer rust en openheid.

Dankjewel!’

Margo R.

 Van Rups tot Vlinder “

Woorden” aan mijn woorden,
heeft Annemarie aan mijn “symbolische” zware & overwonnen
groeiproces van rups tot vlinder gegeven,

waardoor ik richting, helderheid & handvatten heb gekregen
hoe ik, naar ik hoop, vele andere mag / kan helpen in hun
eigen groeiproces tot “Vlinder”.

Lieve Annemarie, DANKJEWEL!

Mijn meditatie sessies met Annemarie waren magisch.
Marcel Zweedijk
BOEK JOUW SESSIE