Ervaringen

Testimonials

Wessel

‘Bij Annemarie geweest met een probleem, mijn probleem was dat ik een gevoel van misselijkheid kreeg en daarbij ook moest kokhalzen. Met Annemarie een sessie gedaan tot heel goed resultaat! Wat het met mij heeft gedaan is: al het nare gevoel is weg en ik doe weer leuke dingen die ik graag wil doen. Een gelukkigere jongen.’

Annemieke

‘Korte situatieschets: ben tussen 2 honden gesprongen, waarbij vreemde hond mijn onderarm als prooi zag en eraan sjorde.

Bazin met hond zonder achterlating gegevens o.a hond wel/niet gevaccineerd ervandoor gegaan.

Op dat specifieke moment adequaat en uitstekend geholpen, erg dankbaar dat ik mede daardoor mijn onderarm heb mogen behouden.

Geen last van het gebeurde zelf, want dat is het leven, er kan van alles gebeuren, dus ook dit. Echter waar ik wel erg veel last van kreeg: s nachts als ik wakker werd, gebeurde meerdere keren, zag ik direct beelden van die bazin met hond en kon daarna niet goed meer in slaap komen, daardoor ook geen normaal dagritme meer. Kon niet omgaan met het feit dat zo iemand blijkbaar niet wordt gehinderd door enig fatsoen/verantwoordelijkheidsgevoel voor het gebeurde en totaal niets meer van zich laat horen. Voor mij een heftige traumatische ervaring.

Volg numerologie opleiding bij Theo Jeukens en Annemarie Smit. De juiste leermeesters op een voor mij het juiste moment op de juiste plaats, erg blij mee!

Door middel van een Innerlijk Kind therapeutische sessie van Annemarie slaap ik weer goed. Een therapie erop gericht om blokkades/problemen van nu aan te pakken door terug te gaan naar je kindertijd door herbeleving van de situatie en het bewust worden ervan. Eerst: Acceptatie van blokkade/probleem, vervolgens Verbinding maken met je Innerlijk kind, Loslaten en Vergeven. Hele bijzondere ervaring! De daarop komende nacht sliep ik weer goed.

Het is zo ontzettend waardevol als je een traumatische ervaring(en) oploopt dat door deze oorzakelijke aanpak, er een duurzame verandering kan ontstaan. Je hoeft dan niet bij allerlei hulpverleners een evt. lang traject te volgen, hoe goed bedoeld ook.

Het is nu 4 weken geleden en gun iedereen die een blokkade/probleem ervaart op wat voor een manier ook, deze essentiele hulp.

Ik kan in ieder geval weer positief verder, DANK Annemarie!’

Laura

‘Ik heb een regressie therapie sessie gedaan bij Annemarie. Dit sloot precies aan op wat ik op dat moment nodig had.

Tijdens de sessie heeft Annemarie mij liefdevol begeleid in het loslaten van de angst en verdriet van 1 van mijn innerlijke kinderen.
Ik heb oude ballast op kunnen ruimen.

Het is heel bijzonder wat ik allemaal na de sessie mocht ervaren en wat er allemaal positief is veranderd. Ik heb diepe inzichten gekregen en zit op dit moment helemaal in mijn proces. Ik kom steeds dichter bij mezelf.

Ik heb de sessie als zeer waardevol en inspirerend ervaren! Annemarie is echt een heel fijn, warm en liefdevol mens! Ik heb me erg veilig en op mijn gemak gevoeld tijdens de sessie bij haar. Ik kan Annemarie zeker aanbevelen en ben haar heel dankbaar voor het begeleiden van mijn proces!’


Laura ✨

Maarten Onderdelinden

‘Annemarie leerde mij naar de pijn toe te gaan. Jarenlang liep ik ervoor weg. En dan komt het los en valt het mee. Sterker nog: toen wilde ik meer. Eruit met die rommel. Zodat ik steeds helderder werd. En een fucking mooi leven heb nu.’

Iveke

‘Schouders eronder en door…….. Niet lullen maar poetsen. Dat ben ik, zo waren mijn ouders en die hebben het met de beste bedoelingen mij met de paplepel ingegeven.

Mensen kennen mij ook niet anders, als de Iveke die sterk is en alles aan lijkt te kunnen, iemand waar je vreselijk mee kunt lachen en energie heeft voor 10.

Maar als ik mezelf  recht aankeek in de spiegel en mezelf af vroeg ben je ECHT gelukkig????? Was het antwoord: Nee. Iets in mij was niet gelukkig, was niet blij, voelde zich niet sterk en had geen energie, zelfs tegen het depressieve aan.

Ik kreeg er de vinger maar niet opgelegd: waar kwam dit gevoel toch vandaan en waarom werd het steeds sterker? Zo sterk dat ik afgelopen najaar bijna instortte en met mezelf geen raad meer wist. Iets wat overigens (bijna) niemand aan mij zag.

Het voelde als een blokkade in mijn lichaam waar ik door mijn schouders er onder te zetten steeds  weer doorheen beukte al werd dat steeds lastiger.

Iets in mij zei dat het met mijn verleden te maken had. Maar ja het verleden…….dat is geweest.

Tot ik in aanraking kwam met Annemarie, samen met haar ben ik terug gegaan. Want heel diep in mij zat een klein meisje wat zich helemaal niet sterk voelde, vaak intens verdrietig was en zich vooral heel erg onbegrepen voelde.

Onbegrepen door mijn  ouders die beide kort na elkaar op jonge leeftijd zijn overleden. 2 mensen die er altijd voor ons waren maar ook nooit geleerd hadden om over hun gevoelens te praten.

Samen met Annemarie ben ik terug gegaan naar die kleine Iveke, naar mijn moeder en hebben we dingen uitgesproken naar elkaar. Heeft ze mij vastgepakt en een dikke knuffel gegeven.

Ik kan het bijna niet omschrijven wat het met mij gedaan heeft. Er is een grote last van mijn schouders afgevallen. Die kleine Iveke in mij lacht weer en huppelt door de wei tussen de bloemen en de dieren. Een onbeschrijfelijk fijn gevoel!

En vraag me niet hoe het kan want daar ben ik veel te nuchter voor.’

Monique

‘Onlangs begon ik aan een opleiding numerologie, samen met lesgevers Theo en Annemarie. Totaal blanco in spiritualiteit, of een andere wereld, ik ‘had’ er niets mee😉. Verassend was voor mij dan ook het mediamieke gedeelte tijdens de opleiding. Het ‘voelen’ was voor mij niet gemakkelijk, nooit gedaan, nooit geleerd. Ik voel niks….. dacht ik….
Wel iemand die ‘natuurlijk’ aanvoelt als ze ergens binnenkomt, maar nooit bewust bij stilgestaan hoe dit voor jou kan werken.
 
Wanneer je de opleiding volgt mag je ook een gratis sessie volgen bij Annemarie, mijn nieuwsgierigheid was gewekt.
En WOW!! Wat ik daar mee maakte!
 
Annemarie bracht mij naar ‘beneden’…”waar ben je” was haar vraag.
Nou, ik zat op een bankje in een bos, helemaal alleen en was 3 jaar.
Mijn ouders waren niet te bekennen voor mij, ik voelde me alleen. 
Annemarie bracht me tijdens de sessie terug bij mijn ouders en daar werd het gevoel alleen te zijn, losgelaten.
Blijkbaar had dit gebeuren toch onbewust veel invloed voor mij gehad. Ook werden mijn ouders op de goede plek gezet tijdens een familie opstelling, mijn oma bleek veel invloed te hebben gehad, ook voor mijn moeder.
 
Wat dit zo bijzonder maakt:
Ik, de zeer nuchtere, nooit contact met mezelf gezocht, onderging dit. Het gebeurde gewoon, ik verzon niets tijdens de sessie, ik zag het zelfs levendig voor me op dat moment.
Later vertelde ik het mijn ouders en mijn moeder bevestigde het verhaal onmiddellijk!! Het was dus ook nog eens echt gebeurd, iets waar ik niet van op de hoogte was, maar blijkbaar wel veel impact heeft gehad. Hoe bijzonder! En dat je met zo’n eenvoudige sessie zoiets kunt bereiken!! 
 
Annemarie zelf heb ik als heel prettig ervaren. Tijdens de lessen, tijdens de sessie, altijd rustig, altijd moed geven als ik weer eens ‘ niets voelde ‘. 
En ja, ik vind het nog steeds moeilijk maar ben me steeds vaker bewust van het ‘voelen’. Dankzij de volharding van Annemarie.
 
Ik wil haar daarvoor heel graag bedanken door middel van deze review. Wat zij doet is super en een hele mooie bijkomstigheid is nog eens dat ze een powervrouw is die jou in je waarde laat en je mooie dingen laat beleven.
Dankjewel lieve Annemarie!!’

Dick

‘Vorige week een mooie regressie sessie gehad bij Annemarie
Er werd een pijnpunt opgelost van mij wat mij al van vroeger af elke keer triggered in bepaalde situaties.
Door een diepe hypnose werd het pijnpunt opgehaald en uiteindelijk verwerkt wat mij veel rust en gemoedsrust gaf, er viel letterlijk wat van me af.
Een aanrader ❤️🙏’

Anja

‘Ik kwam bij Annemarie zonder te weten wat ik zou kunnen verwachten. Ik was erg zenuwachtig en voelde me erg ongemakkelijk. Gelukkig wist Annemarie mij snel op mijn gemak te stellen.

Ik had vooraf niet een speciale vraag of verzoek waar ik aan wilde werken. Maar in het gesprek met Annemarie kwam er als vanzelf een onderwerp naar voren.

Annemarie begeleidde mij met haar stem naar mijn onderbewuste. Ik ging in gedachte een trap af en kwam in mijn geval in een donkere ruimte. Door de vragen die Annemarie mij stelde lukte het om de ervaring en het gevoel uit het verleden te visualiseren en ook te voelen.

Vervolgens hielp ze mij om het te verwerken.
Dit alles gaf me een opgelucht gevoel en het voelt niet meer als last.
Annemarie heeft me het fijne goede gevoel laten ankeren d.m.v. een klein handgebaar zodat ik op elk moment weer terug kan naar dat goede positieve gevoel.

Ik hoop dit nu en in de toekomst steeds meer toe te kunnen passen op de momenten dat ik dat nodig heb.

Het was een bijzondere en leerzame ervaring.
Ik ben blij dat ik de kans gekregen heb om dit te mogen ervaren.
Annemarie is zéér integer en oprecht.’

Esther

‘Tijdens de opleiding Jongeren Numerologie werd er ook een sessie bij Annemarie aangeboden. Toen wist ik al die ga ik in zetten voor mijn examen angst.

Tijdens een kop thee werd de vraag helemaal af gepeld tot we bij de kern kwamen en deze helemaal helder was. Dat was een enorme eye opener. Door de faalangst werd ik gezien door mijn moeder. Daardoor zette ik hem onbewust steeds in. Tijdens de hypnose werd dat nog helderder en kon ik zelf opruimen. De sessie werd verankert met een mooie symbool deze gebruik ik nog regelmatig.

Prachtige liefdevolle techniek met zo’n fijne zachte begeleiding waarbij Annemarie haar grootste talent inzet, mee voelen, mee kijken mee luisteren. Deze sessie werkt nog door en na maanden vallen er nog puzzel stukjes.
Nogmaals dikke dank lieve Annemarie en kom zeker weer in het nieuwe jaar🙏❤️’

Irene

‘Sinds 2014 bel ik eens in de zoveel tijd met Annemarie bij vragen waar
ik tegenaan loop in mijn leven. Eerst voor onze niet slapende kinderen en daarna met eigen levensvragen.

Altijd helpt ze mij weer een stapje verder. Op een lekker down to
earth manier weet ze me altijd weer mijn eigen weg te laten vinden.
Toen onze dochter van 3 jaar slecht sliep heeft ze op afstand de
energie in de kamer gereinigd.  

Ook wist ze ons goed te vertellen hoe onze dochter in elkaar stak en wat ze van ons nodig had in de
opvoeding (veel nabijheid). We hebben hiernaar gehandeld en het heeft z’n vruchten afgeworpen. Ze sliep vanaf dat moment echt beter!

Later in mijn leven heb ik weer contact gezocht met Annemarie, toen ik me een poos enorm down voelde. Onder hypnose kwamen er heldere inzichten en werd er een nieuw energieveld aangeboord.

Na deze sessie voelde ik me lichter en kon ik helder beslissen welke afslag ik in mijn leven te nemen had.’

Femke

‘Ik heb een regressie therapie sessie gedaan bij Annemarie. Dit sloot precies aan op wat ik op dat moment nodig had.

Ik zat vast in bepaalde patronen tussen mezelf en m’n ouder(s), waarvan ik los wilde komen. De sessie heeft me terug gebracht naar m’n ‘kleine zelf’, en zo kwam ik tot diepere inzichten over hoe patronen tussen mijn ouder(s) en mij zijn ontwikkeld, wat het met mij en hen deed/doet.

Er kwamen emoties, beelden en gevoelens naar boven, die voor mij verklarend waren. Na de sessie merkte ik al snel verandering bij mezelf, maar ook bij m’n ouder(s). Door de regressie therapie sessie, is er iets in gang gezet, dat mij heeft geholpen in mijn proces om dichter bij me ‘zelf’ te komen en heeft daarnaast ook invloed heeft gehad op mijn ouder(s) en hun proces ..

Het gaf mij een lichter gevoel, alsof er een ‘last’ van mij afviel en ook voelde het bevrijdend voor mij. Alsof ik dingen makkelijker kan loslaten. De sessie was zeer verhelderd en inzichtgevend.’

André

‘Een tijdje terug ben ik bij Annemarie geweest omdat ik een probleem voelde met het spreken in de groep ik vond dat het nooit belangrijk genoeg was wat ik zei en voelde me heel ongemakkelijk als ik toch ging vertellen.

Na een goede intake waarbij Annemarie een veilige ruimte creëerde waarbij ik alles kon vertellen wat nodig was heeft Annemarie mij onder hypnose gebracht, ik had daarbij constant het gevoel dat wanneer ik me niet veilig zou voelen, ik onmiddellijk de sessie kon stoppen.
We zijn mooi tot de kern gekomen. En ik voel dat het nu makkelijker is om binnen een groep te spreken en ik mezelf niet meer hoef op te blazen of klein te houden. 
 
En wanneer ik spreek en er ontstaat een rot gevoel, dat ik dat sneller kan benoemen waardoor het minder ongemakkelijk aanvoelt!

Wat mij betreft een topper Annemarie en de moeite waard!’

Femke S.

‘Met een goed gevoel kijk ik terug op de sessie die ik heb gehad bij Annemarie.
 
Voordat ik bij haar kwam liet ik mijzelf tegen houden in bepaalde stappen in mijn leven.
 
Tijdens de sessie hebben we samen onderzocht door welke overtuigingen dat kwam. Ik kwam er achter dat ik te weinig stappen durf te zetten omdat ik nog belemmert werd door bepaalde overtuigingen uit mijn jeugd.
 
Tijdens het gesprek heeft Annemarie mij geholpen om hierin zelf de juiste positie aan te nemen en daardoor is mijn vertrouwen enorm gegroeid.
 
Na de sessie heb ik gemerkt dat de energie veel meer is gaan stromen en ik nu al zoveel stappen heb gezet om mijn eigen praktijk te starten, echt heel bijzonder.
 
Annemarie ervaar ik als een heel warm en liefdevol persoon, ze gaat oprecht vanuit interesse met je aan het werk. Bijzonder wat zij weet te bereiken. 
 
Liefs Femke!’

Marjon

‘Bij jou voelde ik me in de sessie op mijn gemak.

Je luisterde eerst uitgebreid en daarna gingen we de diepte in.

Je loodste me helder en trefzeker naar momenten in mijn leven die ik nog eens aan mocht kijken en waar energie in balans gebracht mocht worden.

Ik ging daarna veel “zachter” de deur uit, met meer rust en openheid.

Dankjewel!’

Margo R.

 Van Rups tot Vlinder “

Woorden” aan mijn woorden,
heeft Annemarie aan mijn “symbolische” zware & overwonnen
groeiproces van rups tot vlinder gegeven,

waardoor ik richting, helderheid & handvatten heb gekregen.
Hoe ik, naar ik hoop, vele andere mag / kan helpen in hun
eigen groeiproces tot “Vlinder”.

Lieve Annemarie, DANKJEWEL!

Mijn meditatie sessies met Annemarie waren magisch.
Marcel Zweedijk
BOEK JOUW SESSIE