Numerologie sessie 

Benieuwd wat een numerologie sessie voor jou kan betekenen?

Voor een numerologie sessie maak ik een geheel gepersonaliseerd boekje voor je n.a.v. jouw geboortedatum en geboortenamen. Ook als je niet hier geboren bent maar in een ander land waardoor je wellicht andere namen hebt. 

Het boekje is tevens je eigen persoonlijke heldere Roadmap van wat jij hier komt doen met je persoonlijke lessen, je uitdagingen, je talenten en als je het gaat inzetten, je kracht. Onze lessen die we het moeilijkst vinden daar zit juist ons talent, het goud dat ontdekt wil worden en dat krijg je heel helder en tastbaar middels jouw getallen. 

Zo verwerk ik in jouw boekje en maak ik helder voor je wat bijvoorbeeld jouw persoonlijk jaar is in 2023. Er spelen meerdere energieen/kansen namelijk in jouw persoonlijk jaar. Zodra je je daar bewust van bent kun je deze constructief inzetten voor jezelf op persoonlijk vlak maar ook op het gebied van werk en je relaties.

Ook kun je heel helder maken en bekijken welke gezamenlijke lessen je bijvoorbeeld hebt met je partner, een vriendin, je kinderen, je ouders of in zakelijke relaties met collega’s. Dat geeft helderheid, inzicht en vooral rust en vrijheid. 

Ben jij er klaar voor om op een snelle, inzicht gevende en krachtige manier jezelf te leren kennen en meteen stappen te zetten in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

Je voelt en ervaart:

 • Dat je nóg meer uit jezelf kan halen dan je nu al doet
 • Dat je je wellicht anders voelt en een verschil wilt gaan maken zowel in je eigen leven als in dat van anderen
 • Dat het nu JOUW tijd is om jouw leven te gaan leiden
 • Dat het niet meer op de oude manier kan en je op een kruispunt staat, maar hoe nu verder?
 • Dat je energie, stemming en emoties sterk kunnen wisselen
 • Dat je meer inzicht wilt in jezelf, de relatie met je partner, je kinderen, ouders etc.
 • Dat je meer vrijheid wilt, om te kunnen zijn wie je écht bent en datgene te gaan doen waar je écht blij van wordt
 • Dat je je snel (te) verantwoordelijk voelt
 • Dat je loslaten moeilijk vindt
 • Dat je klaar bent met weerstand geven en/of vechten
 • Dat je veel meer in overgave wilt leven en het NU wilt ervaren
 • Dat je jezelf nog meer wilt snappen waarom je bijv. vaak hetzelfde meemaakt en patronen zich lijken te herhalen
 • Dat je gewoon wilt groeien als mens/ziel en benieuwd bent naar meer. 
 • Dat je misschien een hele andere kant op wilt met werk of je denkt erover om voor jezelf te beginnen
 • Gevoelens, emoties en andere energieën die misschien niet eens van jou zijn

Ervaar jij 1 of meerdere van bovenstaande punten, heb je een andere vraag of ben je nieuwsgierig? Dan is een persoonlijke numerologie sessie iets voor jou!

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras al gebruik van de leer der getallen. Deze vorm van orakelen werd gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen. 

 

Magic is in the Numbers

2021

Het jaar 2021 is het jaar van de vrijheid, verandering en creativiteit.

Dit betekent zowel verandering voor onze planeet, voor ons als mensen hier die tijdelijk de Aarde bewonen én dat betekent verandering van ons bewustzijn. Zo buiten, zo binnen, zo boven zo onder.
Verandering en persoonlijke groei gaat altijd gepaard met ‘groeipijnen’. Deze voelen op het moment dat het plaatsvindt niet altijd even comfortabel.

Oude pijnen zijn naar boven gekomen en komen nog steeds naar boven en worden volop belicht. Gekwetste persoonlijkheidsdelen, innerlijk kind stukken en oude wonden worden onder een vergrootglas gelegd. Zowel van ons eigen leven maar ook van vele generaties vóór ons waar we niet meer van kunnen wegkijken. Tijd om deze stukken aan te kijken, te transformeren en te transmuteren.

Jouw geboortedatum

Jouw persoonlijke geboortedatum is de blauwdruk van wie je bent op dit moment hier op aarde. Het geeft je ontzettend veel inzicht in je kwaliteiten en talenten, je te leren lessen en je uitdagingen. Waardoor je nóg gerichter je leven meer vorm kunt gaan geven in wat jij wilt.

De numerologie geeft je ook heel snel handvatten om meteen stappen te zetten naar een krachtiger, lichter meer bewust leven van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dit doen we onder andere door bijvoorbeeld te kijken wat jouw persoonlijk jaar is dit jaar en wat je dit jaar aandacht mag gaan geven en mag gaan uitwerken. Iedereen heeft een ander persoonlijk jaar (in bijv. het jaar 2020), afhankelijk van de dag en maand waarop je geboren bent.

Alle getallen in je geboortedatum communiceren als het ware met elkaar. Je gezin van herkomst, familiesysteem moeders- en vaderskant , je al uitgewerkte en aangegane lessen in dit leven en vorige levens spelen een grote rol in wat je al bent aangegaan en waar je nog winst kunt behalen en grote stappen kunt zetten.

Ook geeft het je ontzettend veel inzicht en helderheid in je relatie met anderen, bijvoorbeeld je partner, je kinderen, je ouders etc. Waardoor er bewustwording komt en begrip zodat je er op een constructieve manier naar gaat kijken en mee om kunt gaan.

Benieuwd geworden?

En wil jij in een persoonlijke numerologie sessie die helemaal op jou is afgestemd, snel stappen zetten naar een krachtiger en bewuster leven?

Neem dan contact met mij op en voelt het als een match, dan plannen we een sessie in!

Er zijn meerdere mogelijkheden voor jouw persoonlijke sessie:

Persoonlijke sessie hier bij mij
Een Zoom of Skype sessie
Telefonische sessie
Wil jij er op de langere termijn nog meer uithalen en op een héél krachtige manier stappen zetten in jouw leven?

Kijk dan op mijn aanbod pagina voor de Inner Guide Spiritueel Coaching trajecten.

De geboortedatum is de blauwdruk van wie je bent. Het geeft je ontzettend veel inzicht in wie je bent, wat je te leren lessen zijn en het geeft je inzicht in onze kwaliteiten, talenten en wat nu nog eventueel je valkuilen zijn.
Het geeft je inzicht in je eigen leven, de relatie tot anderen en inzicht in het leven van je kids.

In een sessie maak ik naast het mediumschap ook gebruik van de numerologie, zodat er nog meer verdieping ontstaat. Doordat er bewustwording optreedt, op zielsniveau, komt er als vanzelf beweging in jouw leven.

0
mensen opgeleid
+ 0
tevreden cliënten
Mijn numerologie sessies met Annemarie waren erg bijzonder. Ik heb veel inzichten gehad.
Marcel Zweedijk
BOEK JOUW SESSIE