Numerologie


Benieuwd wat de numerologie voor jou kan betekenen?

Ben jij er klaar voor om op een snelle, inzicht gevende en krachtige manier jezelf te leren kennen en meteen stappen te zetten in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

Je voelt en ervaart:

 • Dat je nóg meer uit jezelf kan halen dan je nu al doet
 • Dat je anders bent en een verschil wilt gaan maken op de wereld
 • Dat het nu JOUW tijd is om jouw leven te gaan leiden
 • Dat het niet meer op de oude manier kan en je op een kruispunt staat, maar hoe nu verder?
 • Dat je energie, stemming en emoties sterk kunnen wisselen
 • Dat je meer inzicht wilt in jezelf, de relatie met je partner, je kinderen, ouders etc.
 • Dat je meer vrijheid wilt, om te kunnen zijn wie je écht bent en datgene te gaan doen waar je écht blij van wordt
 • Dat je je snel (te) verantwoordelijk voelt
 • Dat je loslaten moeilijk vindt
 • Dat je grenzen aangeven lastig vindt
 • Dat je veel meer kwaliteiten en talenten bezit dan dat er nu uitkomt
 • Dat je jezelf nog meer wilt snappen waarom je bijv. vaak hetzelfde meemaakt en patronen zich lijken te herhalen
 • Dat je persoonlijk en wellicht spiritueel wilt groeien
 • Dat je misschien een hele andere kant op wilt met werk of je denkt erover om voor jezelf te beginnen
 • Gevoelens, emoties en andere energieën die misschien niet eens van jou zijn

Ervaar jij 1 of meerdere van bovenstaande punten of heb je een andere vraag? Dan is een persoonlijke sessie iets voor jou!

** Of check de Inner Guide Spiritueel coaching trajecten

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras al gebruik van de leer der getallen. Deze vorm van orakelen werd gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen. 

Er is nu meer dan ooit behoefte aan persoonlijke en spirituele groei, ontwikkeling en bewustwording!

Dit jaar 2020 = 22/4 jaar is voor de hele wereld een jaar van:

 • Spirituele en persoonlijke groei
 • In je cocon kruipen en weer uit de cocon komen als mooie volgroeide vlinder
 • Hoge pieken en diepe dalen waarin we nóg meer geconfronteerd worden met onszelf, wie we nu écht zijn
 • Een jaar waarin we voelen en ervaren dat het niet langer op de ‘oude manier’ kan
 • Ook een jaar waarin we letterlijk en figuurlijk gedwongen worden om de reis naar binnen in onszelf te gaan maken
 • Waarin je uitdagingen en schaduwkanten nog meer naar de oppervlakte komen omdat ze getransformeerd willen worden naar kracht en licht
 • Het vertrouwen en de verbinding weer met onszelf aan te gaan
 • Kracht geven, waarin we de schouders eronder zetten en met zijn allen mogen bouwen door middel van te netwerken en samen te werken
 • Niet langer uit te stellen wat we al die tijd al hebben uitgesteld en het planmatig aan te pakken

Jouw persoonlijke geboortedatum is de blauwdruk van wie je bent op dit moment hier op aarde. Het geeft je ontzettend veel inzicht in je kwaliteiten en talenten, je te leren lessen en je uitdagingen. Waardoor je nóg gerichter je leven meer vorm kunt gaan geven in wat jij wilt.

De numerologie geeft je ook heel snel handvatten om meteen stappen te zetten naar een krachtiger, lichter meer bewust leven van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dit doen we onder andere door bijvoorbeeld te kijken wat jouw persoonlijk jaar is dit jaar en wat je dit jaar aandacht mag gaan geven en mag gaan uitwerken. Iedereen heeft een ander persoonlijk jaar (in bijv. het jaar 2020), afhankelijk van de dag en maand waarop je geboren bent.

Alle getallen in je geboortedatum communiceren als het ware met elkaar. Je gezin van herkomst, familiesysteem moeders- en vaderskant , je al uitgewerkte en aangegane lessen in dit leven en vorige levens spelen een grote rol in wat je al bent aangegaan en waar je nog winst kunt behalen en grote stappen kunt zetten.


Ook geeft het je ontzettend veel inzicht en helderheid in je relatie met anderen, bijvoorbeeld je partner, je kinderen, je ouders etc. Waardoor er bewustwording komt en begrip zodat je er op een constructieve manier naar gaat kijken en mee om kunt gaan.

Benieuwd geworden? En wil jij in een persoonlijke numerologie sessie die helemaal op jou is afgestemd, snel stappen zetten naar een krachtiger en bewuster leven?

Neem dan contact met mij op en voelt het als een match voor je, dan plannen we een sessie in!

Er zijn meerdere mogelijkheden voor jouw persoonlijke sessie:

 • Persoonlijke sessie hier bij mij
 • Een Zoom of Skype sessie
 • Telefonische sessie

Wil jij er op de langere termijn nog meer uithalen en op een héél krachtige manier stappen zetten in jouw leven?

Kijk dan op mijn aanbod pagina voor de Inner Guide Spiritueel Coaching trajecten.

De geboortedatum is de blauwdruk van wie je bent. Het geeft je ontzettend veel inzicht in wie je bent, wat je te leren lessen zijn en het geeft je inzicht in onze kwaliteiten, talenten en wat nu nog eventueel je valkuilen zijn.
Het geeft je inzicht in je eigen leven, de relatie tot anderen en inzicht in het leven van je kids.

In een sessie maak ik naast het mediumschap ook gebruik van de numerologie, zodat er nog meer verdieping ontstaat. Doordat er bewustwording optreedt, op zielsniveau, komt er als vanzelf beweging in jouw leven.


Jongerennumerologie

Op een mooie en heel laagdrempelige manier kan ik ook de jongeren meer inzicht geven in wie zij zijn. Wat de mogelijke valkuilen nu nog zijn, maar vooral kennis en inzicht in hun kwaliteiten en talenten.
Jongeren horen te vaak van hun omgeving wat ze niet kunnen, ik ga met hen op zoek naar waar ze goed in zijn.

Veel jongeren in de leeftijd van ongeveer 12 tot 20 jaar lopen vast in hun leven om wat voor reden dan ook.
Jongerennumerologie geeft inzicht in vraagstukken zoals ‘wie ben ik of hoe ga ik om met een moeilijke situatie. Dit staat allemaal in de blauwdruk van de geboortedatum.

Tijdens de sessies maak ik naast de (Jongeren) numerologie ook gebruik van mijn vaardigheden als medium om nog meer verdieping te geven in het gesprek.

Het mooie van deze manier van werken is dat ik op zielsniveau verbinding maak met de persoon en er als vanzelf beweging komt, waar hij/zij weer mee verder kan om de volgende stap weer te nemen.


Aan de ouders

Worstel jij als ouder ook weleens met vragen over jouw kind? Herken jij jezelf in jouw kind of misschien totaal niet? 

Weet je niet altijd wie jouw kind nu werkelijk is en wat er in hem of haar omgaat? Is hij/zij wel echt gelukkig? 

Verloopt de relatie met jouw kind soms moeizaam of wil je gewoon graag wat meer van jouw kind te weten komen over wie hij of zij werkelijk is? 

Heb je behoefte aan nieuwe inzichten hoe je jouw kind optimaal kunt begeleiden, waardoor hij/zij niet in dezelfde valkuilen trapt die jij herkent? Wil je er op de juiste manier zijn voor jouw kind?

Waarom?

Een sessie kan op een snelle manier inzichten verschaffen die anders misschien niet ontdekt worden, blijven liggen of pas op latere leeftijd geleerd worden. Dit kan zowel voor jouw kind als jijzelf, de onderlinge verbinding positief beïnvloeden en versterken.

Het komt ontzettend vaak voor dat ouders hun kind niet werkelijk kennen en andersom. Ouders zien wat het kind doet, maar dat wil niet zeggen dat jij jouw kind dan ook kent. Er zijn diepere lagen waar je naar kunt kijken om samen verder te komen in het opvoeden en een band opbouwen en verdiepen.

Hoe?

De geboortedatum van jouw kind, vertaalt de numerologie naar een reeks van inzichten. In deze methode zijn de getallen gekoppeld aan dieren en hun karakters. Hierdoor wordt numerologie heel tastbaar.

Er zullen ook nieuwe inzichten de revue passeren. Deze werkwijze kan je kind verbazingwekkend snel in beweging brengen op het pad naar groei en geluk. Het biedt namelijk kansen om cruciale levenslessen al op jonge leeftijd te herkennen en te leren. Hierdoor geef je jouw kind een grotere kans op een bewust en gelukkig leven.
Doordat jij jezelf beter leert kennen en je kind, zal dit een positieve bijdrage leveren in onderlinge contacten. Er komt meer begrip, bewustwording en inzicht.

Door middel van herkenbare teksten en de nodige afbeeldingen zal je ervaren dat het mogelijk is om op een eenvoudige manier jouw kind beter te leren kennen. Je kunt op een snelle manier een visueel en krachtig overzicht maken, wat zoveel meer inzicht verschaft en je kind en jullie relatie in positieve beweging brengt.​


Voor de jongeren

Waarom?

​Ben jij op zoek naar wie jij werkelijk bent? Vraag jij jezelf wel eens af waarom dingen gaan zoals ze gaan? Herken jij het gevoel ‘dat heb ik weer’? Ben je op zoek naar jouw valkuilen en talenten? Gun jij jezelf een prachtig, gelukkig en zinvol leven? Wil jij oprecht groeien in jouw ontwikkeling en ben jij op zoek naar antwoorden op jouw vragen? Ben je nieuwsgierig om op een vernieuwende en eenvoudige manier jezelf beter te leren kennen?​

​Een gesprek kan op een snelle manier inzichten verschaffen die anders misschien niet ontdekt worden, blijven liggen of pas op latere leeftijd geleerd worden. Dit geldt zowel voor jou als voor de mensen uit jouw omgeving. Jouw ouders, vrienden, onbekenden en zelfs voor mensen die jij lastig vindt.

Jouw talenten, kwaliteiten en leerpunten worden zichtbaar en daarmee kun je snel aan het werk. Het zal onderlinge verbindingen tussen mensen positief kunnen beïnvloeden en versterken. Het is elke keer weer bijzonder om te zien dat jongeren zichzelf niet altijd goed kennen. En als ze dat wel doen weten ze vaak niet hoe nu verder?