Over Annemarie

Wie ben ik?

Annemarie Smit

Mijn naam is Annemarie Smit.
Lifecoach, numerologe, regressie coach, energiewerker, medium en Podcaster bij Annemarie Smit Podcast.

MISSIE: Jou te helpen om JOUW leven te gaan leiden op een krachtige manier.
Om jouw kwaliteiten en talenten en wie je bent nog meer tot uiting te laten komen waardoor je jouw leven nóg gerichter vorm kunt gaan geven in wat jij écht wilt!
Dus weer in contact te komen met wie jij bent en wat jij wilt!
Ik help jou om te groeien op persoonlijk, spiritueel vlak en in contact te komen met jou eigen innerlijke stem en intuïtie. Waardoor je veel meer vrijheid gaat ervaren om jezelf te zijn en daar ook naar te handelen.

And last but certainly not least help ik je simpeler en vooral met meer plezier te leven!

Mijn verhaal

Mijn onderneming bestaat omdat ik jaren geleden al voelde dat ik een positieve verandering wilde brengen bij mensen. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in de diepere betekenis van alles en heel het leven. Ik wilde mensen zo graag helpen, al op zeer jonge leeftijd, ik was toen een jaar of 7 à 8. De wereld een stukje mooier willen maken zat er op dat moment overduidelijk al in.

Dit verlangen is in de jaren daarna nog sterker geworden, waardoor ik het CIOS (sportopleiding) in Arnhem ben gaan doen. Zodat ik in ieder geval via deze weg mensen kon gaan helpen. Tijdens en hierna volgden vele trainingen, opleidingen en de opleiding van het leven zelf om persoonlijk en op spiritueel vlak te groeien.

Ik heb op jonge leeftijd al ervaren dat ik dingen kon zien en voelen die niet iedereen kon zien en voelen. En dat ik pijnen en klachten kon verminderen en wegnemen bij mensen door middel van dicht bij iemand te staan of mijn handen op de pijnlijke plek te leggen. Op een gegeven moment ben ik ‘gewoon’ begonnen, en dat is uitgegroeid tot wat ik nu doe.

Mijn numerologie sessies met Annemarie waren erg bijzonder. Ik heb veel inzichten gehad.
Marcel Zweedijk
BOEK JOUW SESSIE