Over Annemarie

Wie ben ik?

Annemarie Smit

Mijn naam is Annemarie Smit.
Lifecoach, numerologe, regressie en innerlijk kind coach, energiewerker en Podcaster bij Annemarie Smit Podcast.

MISSIE: In samenwerking met jou, faciliteer ik het platform om JOUW leven te gaan leiden op een liefdevolle krachtige manier vanuit je echte wezen en persoonlijkheid.
Samen bekijken we je nog te leren lessen, je uitdagingen en natuurlijk je talenten en kracht als je ze inzet. 

Om vervolgens wie je echt bent nog meer tot expressie te laten komen waardoor je jouw leven weer richting geeft in wat jij voelt en weet wat nodig is.

In samenwerking met jou help ik je om te groeien op persoonlijk en spiritueel vlak. In contact te komen met jouw wezen, je eigen innerlijke stem en intuïtie. Waardoor je veel meer vrijheid gaat ervaren om jezelf te zijn en daar ook naar gaat leven en handelen.

And last but certainly not least help ik je simpeler en vooral met meer plezier te leven!

Mijn verhaal

Mijn onderneming ben ik in mei 2003 ‘gewoon’ mee begonnen en dat is uitgegroeid tot wat ik nu doe. En uiteraard nog steeds groeiende.

Deze bestaat omdat ik jaren geleden al voelde dat ik een positieve verandering wilde brengen bij mensen. Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in de diepere betekenis van alles en heel het leven. Ook was ik op heel jonge leeftijd gefascineerd door mensen en hun gedrag.

Als waarnemer voelde, bekeek en las ik hun energie. Voor mij heel natuurlijk maar wat niet zo natuurlijk bleek. Heel nieuwsgierig wat iemand dreef om zich op een bepaalde manier te gedragen en te handelen. Op iets latere leeftijd (tienerjaren) vertelden mensen mij ook al vaak hun hele  levensverhaal. De rode draad in wat ik vaak terug kreeg was dat ze aan gaven, dat ze zo rustig van mij werden.

Terugkijkend zie ik het als, al de eerste beginselen van wat mijn werk/passie ging worden. Ik kon gewoon op die leeftijd gewoon al heel goed luisteren en invoelen op de situatie waardoor mensen zich snel gehoord voelden.

Het verlangen om met mensen te werken is in de jaren daarna nog sterker geworden, waardoor ik het CIOS (sportopleiding) in Arnhem ben gaan doen. Zodat ik in ieder geval via deze weg mensen kon gaan begeleiden. Tijdens en hierna volgden vele trainingen, opleidingen en heel veel innerlijk werk en schaduwwerk om persoonlijk en op spiritueel vlak te groeien.

Ik heb op jonge leeftijd al ervaren dat ik dingen kon zien en voelen die niet iedereen kon zien en voelen. En dat ik pijnen en klachten kon verminderen en wegnemen bij mensen door middel van dicht bij iemand te staan of mijn handen op de pijnlijke plek te leggen.

Mijn numerologie sessies met Annemarie waren erg bijzonder. Ik heb veel inzichten gehad.
Marcel Zweedijk
BOEK JOUW SESSIE