Regressie

Regressie & Reïncarnatie Hypnose Sessie en Transformatief Coachen

 

 

Deze sessies zijn geschikt voor mensen met heel uiteenlopende klachten maar ook met vragen om tot nog meer zelfkennis te komen en meer je echte authentieke zelf te worden (de persoon de je in werkelijkheid bent).

Waar je talenten liggen en vandaan komen, trauma’s uit het verleden of vorige levens verwerken, angsten en onzekerheden, burn-out klachten, blokkades en gedragingen en overtuigingen die niet meer in je voordeel werken. In een regressie / reïncarnatie sessie of innerlijk kind sessie gaan we in het onderbewustzijn terug naar waar ooit een ‘probleem’ begonnen is, waar de oorsprong en wortel ligt van wat iemand een probleem noemt. Hoe kom je dan in je onderbewustzijn?

Dit doen we dan door middel van hypnose. Deze staat van Zijn, van hypnose, waar ik je naar toe leid, is een (hele) diepe staat van ontspanning eigenlijk. Je komt hiermee heel makkelijk in je opgeslagen herinneringen, waarvan je soms dacht dat je ze al weer was vergeten.

Ik breng jou dus in een lichte tot diepere trance. Dit houdt in dat je zelf volledig ‘bij’ bent en je bewust bent van waar je bent, wat ook nodig is om juist naar de ervaringen vanuit je verleden of vorige levens toe te gaan en te transformeren.

Jouw onderbewustzijn weet alles. Daarom weet het ook precies waar het moet zijn om een bepaald probleem of issue terug te voeren naar uiteindelijk het allereerste begin waar het ontstaan is. Eenmaal daar, gaan we het transformeren.

Dit alles o.a. door middel van de Bridgeman Methode met de stappen van transformatief coachen en hypnose technieken van het Hypnose Instituut Nederland (het HIN).

Krijg meer zelfkennis
Verwerk oude trauma’s
Naar de oorsprong
Leef je authentieke ik

 

 

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze is een hele holistische manier van werken. Dat wil zeggen, in het voorgesprek kijk en voel ik wat ik ga gebruiken uit mijn zogenaamde ‘apothekerskast’ die ik in de loop der jaren hebt ontwikkeld. Vanaf de geboorte en vaak daarvoor al, krijgen we bepaalde stukken en imprints mee, zowel van onze ouders en de lijn daarvoor, innerlijk kind stukken, karmische stukken, als onze eigen persoonlijkheidsstukken, overtuigingen, school etc. Al deze systemen draaien vaak nog, aan de oppervlakte of op onbewust niveau. Ik noem het ook wel oude systeembestanden en software die nog draaien op de achtergrond, net als op je pc. Deze oude software mag eerst verwijderd en getransformeerd worden, om er vervolgens weer nieuwe software in te stoppen. Dit laatste hebben we in het voorgesprek vaak ook al besproken.

Een regressie sessie maakt vaak onderdeel uit van een coachings traject die je bij mij kunt aangaan. Wil je meer weten of een regressie transformatie sessie iets voor jou kan betekenen? Plan dan een sessie in of bel of mij even!

Jouw Life Coach

Annemarie Smit

Regressie & Hypnose

Neem contact met mij op!

BOEK JOUW SESSIE