Workshop Numerologie

Benieuwd wat een workshop numerologie voor jou kan betekenen?

Ben jij er klaar voor om te proeven aan numerologie met een klein groepje vriendinnen of collega’s? Waar je toch op een snelle, inzicht gevende en krachtige manier jezelf leert kennen, wat je te leren lessen en dus ook talenten zijn? Je gaat niet meteen helemaal de diepte in omdat het in groepsverband is. Maar je leert jezelf en met wie je dit samen doet toch veel beter kennen waardoor er heel vaak meer begrip, helderheid en ook compassie ontstaat, wat weer zorgt voor een nog betere verbinding.

Heb je interesse, neem gerust contact met mij op!

Er is nu meer dan ooit behoefte aan persoonlijke en spirituele groei, ontwikkeling en bewustwording!

Magic is in the Numbers

2021

In de Numerologie is 2021 het jaar van de vrijheid, verandering en creativiteit.

Jouw geboortedatum en geboortenamen

Jouw persoonlijke geboortedatum is de blauwdruk van wie je bent op dit moment hier op aarde. Het geeft je ontzettend veel inzicht in je kwaliteiten en talenten, je te leren lessen en je uitdagingen. Waardoor je nóg gerichter je leven meer vorm kunt gaan geven in wat jij wilt.

De numerologie geeft je ook heel snel handvatten om meteen stappen te zetten naar een krachtiger, lichter meer bewust leven van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dit doen we onder andere door bijvoorbeeld te kijken wat jouw persoonlijk jaar is dit jaar en wat je dit jaar aandacht mag gaan geven en mag gaan uitwerken. Iedereen heeft een ander persoonlijk jaar (in bijv. het jaar 2020), afhankelijk van de dag en maand waarop je geboren bent.

Alle getallen in je geboortedatum communiceren als het ware met elkaar. Je gezin van herkomst, familiesysteem moeders- en vaderskant , je al uitgewerkte en aangegane lessen in dit leven en vorige levens spelen een grote rol in wat je al bent aangegaan en waar je nog winst kunt behalen en grote stappen kunt zetten.

Ook geeft het je ontzettend veel inzicht en helderheid in je relatie met anderen, bijvoorbeeld je partner, je kinderen, je ouders etc. Waardoor er bewustwording komt en begrip zodat je er op een constructieve manier naar gaat kijken en mee om kunt gaan.

Benieuwd geworden?

En wil jij in een persoonlijke numerologie sessie die helemaal op jou is afgestemd, snel stappen zetten naar een krachtiger en bewuster leven?

Neem dan contact met mij op en voelt het als een match voor je, dan plannen we een sessie in!

Er zijn meerdere mogelijkheden voor jouw persoonlijke sessie:

Persoonlijke sessie hier bij mij
Een Zoom of Skype sessie
Telefonische sessie
Wil jij er op de langere termijn nog meer uithalen en op een héél krachtige manier stappen zetten in jouw leven?

Kijk dan op mijn aanbod pagina voor de Inner Guide Spiritueel Coaching trajecten.

De geboortedatum is de blauwdruk van wie je bent. Het geeft je ontzettend veel inzicht in wie je bent, wat je te leren lessen zijn en het geeft je inzicht in onze kwaliteiten, talenten en wat nu nog eventueel je valkuilen zijn.
Het geeft je inzicht in je eigen leven, de relatie tot anderen en inzicht in het leven van je kids.

In een sessie maak ik naast het mediumschap ook gebruik van de numerologie, zodat er nog meer verdieping ontstaat. Doordat er bewustwording optreedt, op zielsniveau, komt er als vanzelf beweging in jouw leven.

0
mensen opgeleid
+ 0
tevreden cliënten
Mijn numerologie sessies met Annemarie waren erg bijzonder. Ik heb veel inzichten gehad.
Marcel Zweedijk
BOEK JOUW SESSIE