Workshop “Numerologie”


Snel en krachtig stappen zetten in een workshop Numerologie!

Ben jij er klaar voor om op een snelle, inzicht gevende en krachtige manier jezelf te leren kennen en meteen stappen te zetten in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

Dan is deze workshop écht iets voor jou!

De numerologie of getallenleer is een wiskundige wetenschap. In de 6e eeuw voor Christus maakte Pythagoras al gebruik van de leer der getallen. Deze vorm van orakelen werd gebruikt om een beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en bepaalde gebeurtenissen. 

Er is nu meer dan ooit behoefte aan persoonlijke en spirituele groei, ontwikkeling en bewustwording!

Dit jaar 2020 = 22/4 jaar is voor de hele wereld een jaar van:

  • Spirituele en persoonlijke groei
  • In je cocon kruipen en weer uit de cocon komen als mooie volgroeide vlinder
  • Hoge pieken en diepe dalen waarin we nóg meer geconfronteerd worden met onszelf, wie we nu écht zijn
  • Een jaar waarin we voelen en ervaren dat het niet langer op de ‘oude manier’ kan
  • Ook een jaar waarin we letterlijk en figuurlijk gedwongen worden om de reis naar binnen in onszelf te gaan maken
  • Waarin je uitdagingen en schaduwkanten nog meer naar de oppervlakte komen omdat ze getransformeerd willen worden naar kracht en licht
  • Het vertrouwen en de verbinding weer met onszelf aan te gaan
  • Kracht geven, waarin we de schouders eronder zetten en met zijn allen mogen bouwen door middel van te netwerken en samen te werken
  • Niet langer uit te stellen wat we al die tijd al hebben uitgesteld en het planmatig aan te pakken

Jouw persoonlijke geboortedatum is de blauwdruk van wie je bent op dit moment hier op aarde. Het geeft je ontzettend veel inzicht in je kwaliteiten en talenten, je te leren lessen en je uitdagingen. Waardoor je nóg gerichter je leven meer vorm kunt gaan geven in wat jij wilt.

De numerologie geeft je ook heel snel handvatten om meteen stappen te zetten naar een krachtiger, lichter meer bewust leven van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dit doen we onder andere door bijvoorbeeld te kijken wat jouw persoonlijk jaar is dit jaar en wat je dit jaar aandacht mag gaan geven en mag gaan uitwerken. Iedereen heeft een ander persoonlijk jaar (in bijv. het jaar 2020), afhankelijk van de dag en maand waarop je geboren bent.

Alle getallen in je geboortedatum communiceren als het ware met elkaar. Je gezin van herkomst, familiesysteem moeders- en vaderskant , je al uitgewerkte en aangegane lessen in dit leven en vorige levens spelen een grote rol in wat je al bent aangegaan en waar je nog winst kunt behalen en grote stappen kunt zetten.


Ook geeft het je ontzettend veel inzicht en helderheid in je relatie met anderen, bijvoorbeeld je partner, je kinderen, je ouders etc. Waardoor er bewustwording komt en begrip zodat je er op een constructieve manier naar gaat kijken en mee om kunt gaan.

Ben jij er klaar voor deze workshop in een groep van 6 tot max. 10 personen te gaan doen?

Houdt dan de website en social media in de gaten wanneer de volgende workshop plaats gaat vinden.

Heb je zelf een samengestelde groep, dan gaan we kijken of ik eventueel op locatie kan komen of dat jullie naar mij toe komen.

De workshop is uit te breiden naar 4 mooie bijeenkomsten, met elke keer een verdieping in jouw persoonlijke geboortedatum.

Stuur mij een DM of een mail naar:

annemarie@annemariesmit.nl